5-DAAGSE CURSUS

5-DAAGS PROGRAMMA

Inclusief 2 vluchten + verblijf Costa Blanca

Omschrijving


In dit 5-daagse programma combineren we de basiscursus (in groep) met individuele coaching tijdens een sessie op de luchthaven én twee begeleide vluchten met verblijf ter plaatse aan de Costa Blanca in Spanje.
Andere bestemmingen zijn uiteraard bespreekbaar maar hebben mogelijk een effect op de totaalprijs.


We kiezen bij voorkeur voor Alicante als bestemming omwille van de ideale vluchtduur (ongeveer 1.45u), een grote frequentie in  vluchten.


We bieden dit pakket aan om ook een 'echte reisbeleving' aan je cursusvlucht te koppelen. 
Je kiest en boekt zelf je hotel en vult je tijd ter plaatse in naar eigen interesse. Uiteraard kan TUI je daarbij inspireren!Cursusverloop


Dag 1: theorie (deelname aan een snelcursus naar keuze) waarbij we uitgebreid stilstaan bij angst, vliegangst, vliegtuigen en luchtvaart.


We starten met de psychologische achtergrond. Waar komt de angst vandaan? Hoe komt het dat jij er precies last van hebt? Wat doet angst met ons lichaam?


In een tweede deel leren we uitgebreid de werking van vliegtuigen en luchtvaart kennen. We staan ook stil bij turbulentie en de invloed van het weer op de luchtvaart.


Tot slot gaan we aan de slag met een concreet stappenplan. We leren alle opgedane kennis om te zetten in een sterke voorbereiding op onze volgende vlucht. Handvaten, technieken en tips om je vliegangst te voorkomen of in de kiem te smoren. We oefenen die samen in.Dag 2: van theorie naar praktijk.

We bouwen geleidelijk aan ervaringen op om uiteindelijk aan boord te kunnen stappen.

Tijdens een bezoek aan de luchthaven ervaren we de reisroute van de vliegtuigpassagiers via de check-in, security check en de gates tot op het tarmac. We volgen de landing, handling en take-off van een TUI-vliegtuig en gaan uiteraard ook aan boord.

We oefenen onze technieken aan boord en kijken intussen hoe de crew het vliegtuig klaarmaakt voor de volgende vlucht.Dag 3: heenvlucht naar Spanje.

Na een grondige voorbereiding en briefing gaan we aan boord voor een vlucht van ongeveer twee uur. Alles verloopt onder nauwe coaching. Je kan zelfs een reispartner meenemen.

Tijdens de vlucht ervaren we alle sensaties met de nodige verklarende uitleg en brengen ook een bezoek aan de cockpit.

Na de landing volgt een debriefing over het verloop van de vlucht.

Je hebt vooraf een hotel in de buurt gekozen. FreeSky/TUI begeleiden jou op weg naar je accommodatie.Dag 4: ontspanning! 

Om de eerste vluchtbeleving af te sluiten en te ervaren dat je ook van vakantie kan genieten zonder permanent aan de terugvlucht te moeten denken, kan je volgens je eigen interesses ontspannen. De regio biedt een rijke natuur, mooie stranden, cultuur en erfgoed, heerlijke gastronomie en een bruisend stadscentrum.

De avond voor de terugvlucht volgt opnieuw een grondige  briefing.Dag 5: terugvlucht naar België

We zien elkaar terug op de luchthaven. 

Tijdens de terugvlucht wordt de coaching geleidelijk aan afgebouwd. De cursus eindigt met een uitgebreide debriefing en een gepersonaliseerd advies.


Ik schrijf me in !

Ik wens meer info

 
 
 
 
 
 
 

Prijs: op maat


In dit pakket zitten enkele vaste kosten en een variabel gedeelte.


Vaste elementen (€ 550): de coaching tijdens de snelcursus (dag 1), de individuele sessie (dag 2)

en de coaching aan boord tijdens de heen- en terugvlucht (dag 3 en 5). 


Variabele elementen (samen te bepalen): vluchtprijzen (deelnemer(s) + coach (want je mag optioneel een partner meenemen en hotelprijs ter plaatse (enkel voor cursist en eventuele partner).


We stellen dit pakket in overleg samen. Mochten er tussentijds nog extra sessies nodig zijn, houden we daar uiteraard ook rekening mee. Data 


in overleg met kandidaat-cursisten.

Dit kan een heel jaar door georganiseerd worden.Cursuslocatie


TUI fly - Brussels Airport

Antwerp of Ostend Airport

Alicante , Spanje